B&B/logies

Voor een nachtje weg (of een paar) hebben wij een groene kamer voor 3 personen, een roze kamer voor 2 personen, een trekkershutje voor 2 personen en het logement voor 4 personen. Het logement is een vrijstaand huisje met eigen terras en is uitermate geschikt voor meerdere dagen vakantie.

De accommodaties zijn te vinden op Pieterpad.nl en Natuurhuisje.nl, maar je kan ons ook direct benaderen.
Het Pieterpad loopt op 600 meter afstand langs het terrein. Dat is de etappe Laren-Holten. Veel lopers logeren bij ons omdat ze dan in 2 dagen 3 etappes kunnen lopen!

Er is een voorraadkast en gevulde koelkast met producten om zelf een eenvoudig ontbijtje, snack, lunch of pannenkoek mee te maken. Hiervoor vragen we een bijdrage in de donatiepot. Als je meerdere dagen bij ons vakantie viert, gaan we ervan uit dat je zelf je boodschappen doet.
Geen zin om te koken, dan kan je onze fietsen lenen en verwijzen we je naar Café de Wippert voor een hap of De Kleine Carrousel voor lunch.
Je kan op ons terrein een frisse neus halen, een plekje zoeken om te ontspannen.
Op maandag t/m donderdag wordt het terrein ook gebruikt voor de dagbesteding.

Huisdieren zijn welkom. Onze hond is sociaal en erg nieuwsgierig.

Omgeving
De Talentboerderij staat in de Achterhoek, Gelderland, met Overijssel dichtbij. Deventer, Zutphen en Lochem zijn de grootste plaatsen in de omgeving. Dichterbij kleinere kernen als Laren, Markelo en Holten. De streek kenmerkt zich door het coulisselandschap, Huis Verwolde, de Holterberg, bos en weide.

Dagbesteding

B&B/logies

Locatieverhuur

Neem contact met ons op of kom langs op de Talentboerderij