Dagbesteding

Jouw talent is iets dat jij van nature goed doet. Bijvoorbeeld met dieren omgaan. Of een portret schilderen, een heerlijke soep maken, zonder bouwtekening een kast in elkaar zetten, aanvoelen dat iemand extra aandacht nodig heeft. Bezig zijn met één van je talenten geeft een goed gevoel. Je hebt succes. Vanuit succes kan je je talent vergroten. Zelfs andere talenten ontwikkelen. Zo is het gekomen dat onze onderneming Talentboerderij heet. ”Wat verbouwen jullie op de boerderij? Talent!”

Dagelijks zijn er klussen die moeten gebeuren, maar sommige dingen kan je ook tot morgen laten liggen of verdelen over de week. Veel taken hangen samen met het weer en wat de natuur ons geeft. Als het regent kan je de kippenstal niet goed uitmesten want dan zitten de kippen graag binnen. Als het fruit rijp is, dan ben je daar het grootste deel van de dag mee bezig

Voor wie 
Dagbesteding bij de Talentboerderij is geschikt voor mensen die actief mee willen doen in hun eigen tempo. Meestal tussen de 18-65 jaar. Financiering vanuit Wet Maatschappelijke Opvang, Wet Langdurige Zorg, Participatiewet of particulier. Dit kan via PGB of ZIN.

De groep mensen waar we mee werken is divers, omdat we geloven dat juist dat versterkend werkt. De doelgroep bestaat uit mensen met NAH, een burn-out, licht verstandelijke beperking, psychische of sociale beperking, dementie of mensen die willen re-integreren. De Talentboerderij is ook geschikt als leerwerkplek voor stage of als werkervaringsplek. 

Dagbesteding

B&B/logies

Locatieverhuur

Neem contact met ons op of kom langs op de Talentboerderij