Passie en motivatie

Natuur
Wij nemen onze verantwoordelijkheid in het omgaan met de natuur om ons heen. We werken en denken circulair, maken weloverwogen en duurzame keuzes bij het gebruik (en ook maken) van producten.

Klein blijven
We willen dat iedereen die bij ons komt zich veilig en prettig voelt, zo zelfstandig mogelijk kan zijn en daarvan kan genieten. Dat kan als je elkaar kunt zien en ontmoeten, als je nabij bent. Onze kleinschalige locatie biedt hiervoor de rust en de ruimte.

Bevlogen
Wij stellen onszelf het doel om onze medemakers zo veel mogelijk kansen te bieden om hun talenten te vinden. We kunnen ons aanpassen en werken op maat. We denken in
mogelijkheden. We werken aan levensgeluk voor iedereen die zin heeft om bij ons te zijn. Daarmee voeden wij onze passie en dat is ons talent.

Eigenzinnig
Wij hebben lef en durven buiten de lijntjes te kleuren. Wij geloven dat het goed komt, al lijkt iets te mislukken. Wat voor de één een mislukking is, is voor de ander een kans.
We zijn allemaal anders en dat is een kracht. We versterken elkaar en zijn een geheel. Met onze talenten, passie en creativiteit varen we onze eigen koers en nemen daar onze verantwoordelijkheid in. Daar zijn we goed in en dat houden we zo.

In contact
Wij willen iedereen zien en (h)erkennen zoals hij of zij is. Oprecht. Soms vind je elkaar meteen, soms heeft het wat tijd nodig. Wij willen de rust nemen om te luisteren. Vanuit contact de ander helpen. Om de richting te zien die je op wil. Contact maken doet iedereen op zijn eigen manier, tijdens het werken, wandelen met de hond of misschien liever aan de keukentafel. Ons talent is het om creatief te zijn in het maken van de verbinding.

Pieter en Dianne van der Bij

Talenten

reeën spotten

Missie en visie

Meedoen en meemaken

Neem contact met ons op of kom langs op de Talentboerderij